Griovimo darbai Klaipėdoje

Griovimo paslaugos asmenims, kurie nenori arba negali patys atlikti būtiniausių griovimo darbų ir ieško patikimų, kvalifikuotų ir patyrusių meistrų, kurie yra atlikę šimtus griovimo paslaugų visoje Lietuvoje.

Nesame rinkos naujokai, todėl suprantame, kad griovimo darbų gali prireikti daugeliu atvejų – tiek tiesiog nusprendus atnaujinti ar išplėsti patalpas, erdves ir plotus, tiek esant būtinybei, t. y. dėl nelegalių statybų, fizinio ar moralinio statinio nusidėvėjimo, žemės sklypo paruošimo kitai paskirčiai, ekonominių ar socialinių pokyčių ar dėl įvairių kitų galimų priežasčių.

Griovimo darbai

Planuojate atnaujinti objektus? Tuomet dažniausiai pirmiausia laukia griovimo darbai. Tai – gana varginantis procesas, kuris reikalauja ne tik specialios įrangos, tačiau ir žinių. Džiugu, kad vis dažniau žmonės supranta, jog demontavimas ir griovimo darbai turi būti paliekami specialistams. Juk be žinių galima griaunant vienas sienas – išgriauti visiškai kitas. Tai – sudėtingas darbas, kuris reikalauja numatyti net kelis žingsnius į priekį.

lekas.lt pasirūpins griovimo darbais. Ne tik griauname, tačiau ir išvežame statybinį laužą, utilizuojame atliekas pagal ekologinius standartus. Viskas, ko reikia Jūsų nuo A iki Ž, draugiškai gamtai ir tuo pačiu Jūsų piniginei.

Objektų griovimas Klaipėdoje su lekas.lt

Kai reikia tvarkyti senus pastatus, pirmiausia kyla klausimas, ar geresnis sprendimas yra renovacija, ar griovimas ir statymas iš naujo. Praktika rodo, kad dažniausiai antrasis variantas pasiteisina kur kas labiau. Ne veltui yra sakoma, kad perdaryti yra kelis kartus sunkiau nei daryti nuo pradžios. Tuomet ir yra reikalingas tam tikrų objektų arba jų dalių ardymas.

lekas.lt specialistai turi modernią, inovatyvią įrangą, kuri yra skirta ne tik griauti, tačiau ir utilizuoti atliekas, kurios lieka po griovimo darbų, tinkamai pasirūpinti statybinėmis medžiagomis. Mūsų komandoje dirba ilgametę patirtį turintys specialistai, kurie kasdien susiduria su įvairiais iššūkiais, tad tai jiems leidžia lanksčiau reaguoti į bet kokius projektus, numatyti kelis žingsnius į priekį ir pasirūpinti, kad būtų galima išvengti klaidų. Drąsiai sakome, kad demontavimo projektavimas reikalauja ne tik laiko, tačiau ir žinių. lekas.lt specialistai – pasirūpins viskuo. Svarbiausia – lanksčiai ir be klaidų, kurios gali sutrikdyti ateinančius, kitus darbus. Susisiekime ir aptarsime smulkmenas, kurios leis komandai pradėti greičiau vykdyti griovimo darbus, o vėliau Jums – visus kitus, kurie laukia svajonių būsto arba bet kokio kito objekto statybų link.

Saugumas

Saugumas – mūsų prioritetas. Griovimo darbai reikalauja labai didelio kruopštumo. Tik tokiu atveju bus galima išvengti nelaimių. Darbo sauga – mūsų prioritetas, kuriam yra skiriama labai daug dėmesio. Atliekame visus darbus, kurie yra susiję su griovimu, tad ir esame pasirūpinę įranga, kuri leis viską atlikti sklandžiai. Darbų metu  griežtai laikomės visų Europos bei Lietuvos griovimo standartų. Griovimo darbai – per praktiką, kuria mes galime pasigirti, kadangi nesame naujokai.

Viskas, ko reikia

Teikiame viskas griovimo paslaugas nuo A iki Ž. Pastatų griovimas – tai ne tik objekto nuvertimas. Tai yra kompleksinis darbas, kuris reikalauja tinkamai pasirūpinti vieta, kurioje yra dirbama. Jokio skirtumo, ar Jums reikalingas sienų griovimas, ar santechnikos mazgo šalinimas, viso objekto griovimas – mes esame tam, kad galėtume atlikti užduotis greitai. Po visko – susitvarkome. Teikiamos statybinių atliekų išvežimo paslaugos. Gruzo išvežimas atliekamas greitai. Vėlgi, šiukšlių išvežimas atliekamas skiriant dėmesio ekologijai, pasirūpinant, kad kuo daugiau statybinių atliekų būtų perdirbta ir vėl panaudojama.

Profesionalumas

Profesionalumas yra mūsų prioritetas. Suprantame, kad visus griovimo darbus reikia atlikti su rimtimi veide. Juk tai yra labai atsakingas darbas. Taigi, jokio nepasiruošimo. Mes 9 kartus matuojame, o tik tada darome.

Patraukli kaina

Dirbame gera kaina. Darbus atliekame lanksčiai, tačiau taip pat ir pasirūpiname gera kaina, kuri mūsų klientams yra ne ką mažiau svarbi. Griovimo darbai kaina yra labai individuali, kadangi kinta kiekvienas projektas. Skatiname susisiekti su mumis ir mes įvertinę Jūsų poreikius ne tik nurodysime kainą, tačiau ir atsakysime į klausimus, pateiksime rekomendacijas. Griovimo darbų kaina – derinama su kiekvienu klientu asmeniškai, tad susisiekite.

Atliekame įvairius griovimo darbus

Statybų inspekcija yra ta institucija, kuri reguliuoja ir griovimo darbus. Neužtenka tik noro griauti. Kartais reikia pasirūpinti dokumentais, kurie suteikia tokią galimybę. Yra numatyta, kokiais atvejais  privaloma parengti projektą ir taip pat jį suderinti su namo ar pastato administratoriumi, gyventojais. Mes taip pat padėsime Jums tinkamai sutvarkyti dokumentus, suderinti visas smulkmenas, kad griovimas būtų atliekamas laikantis visų legitimumo standartų.

Sienų griovimas daugiabutyje

Kai bute yra atliekami vidaus apdailos darbus – kartais reikia griauti sienas. Remonto metu yra galimi kapitaliniai arba gana paprasti darbai. lekas.lt specialistai dirba su abiejų tipų griovimo darbais. Be projekto galima demontuoti nelaikančias sienas. Tačiau geriausia yra apie tai vis tiek informuoti kaimynus, kad jie žinotų, jog yra atliekami vidaus apdailos darbai, tad gali būti girdimi įvairūs remonto garsai ir t.t.

Pastatų griovimas

Mūsų teikiamos paslaugos taip pat apima ir viso pastato griovimo darbus. Atliekame griovimo darbus laikantis LR įstatymų. Ne visada galima nugriauti, kartais tenka ieškoti kitų objekto rekonstrukcinių sprendimų. Taigi, kiekvienas atvejis yra individualus, o lekas.lt specialistai dirba tik tada, kai projekto įgyvendinimas yra galimas.

Atliekų išvežimas

Griovimo darbai Klaipėda apima ne tik pastatų arba jų dalių sugriovimo darbus, tačiau ir atliekų po visko – utilizavimą. Aplinkos tvarkymas yra labai svarbi objekto nugriovimo dalis. Juk likusios atliekos kenkia ir gamtai, ir kiekvienam iš mūsų. Statybinio gruzo išvežimas yra atliekamas su inovatyvia technika, kuri padeda darbus atlikti labai greitai ir lanksčiai.

Atminkite, kad visada galite pasitarti su profesionalia mūsų komanda, kuri dirba dėl Jūsų. Taip pat gauti jums tinkamiausią pasiūlymą galite susisiekę asmeniškai Jums labiausiai tinkamu metu. Atminkite, kad mūsų darbas – tai ne tik griovimo paslaugos. Tai ir statybinio laužo išvežimas, statybinių medžiagų pervežimas greitai ir kokybiškai bei  daugelis kitų darbų.

Atsiliepimai

Senų baldų išvežimas

Irina Dobrynina

Puikiai atlikta paslauga Reaktyvinis greitis-paskelbus paiešką Dainius buvo pirmas pasiūlęs pagalbą. Darbuotojai geri mandagūs ir greiti!

Senų baldų išvežimas

Rūta Šileikienė

Dėkoju už greitą paslaugos suteikimą! Operatyviai atvyko išvežti baldus, greitai dirba, maloniai bendrauja. Prieinama kaina. Puikus kainos ir kokybės santykis. Rekomenduoju!

Baldų pervežimas

Aidas

Paslauga suteikta greitai ir kokybiškai. Vyrai patys iš parduotuvės paėmė prekes, atvežė ir užnešė į namus. Malonus bendravimas. Protinga kaina.

Teikiamos paslaugos

Perkraustymo paslaugos

Baldų pervežimas

Krovinių pervežimas

Skubus pervežimas

Statybinių medžiagų pervežimas

Baldų pakavimas

Krovėjų paslaugos

Griovimo darbai

Utilizavimo paslaugos

Krovininių mikroautobusų nuoma

Sandėliavimo paslaugos

Perkraustymo paslaugos

Baldų pervežimas

Krovinių pervežimas

Skubus pervežimas

Statybinių medžiagų pervežimas

Baldų pakavimas

Krovėjų paslaugos

Griovimo darbai

Utilizavimo paslaugos

Krovininių mikroautobusų nuoma

Sandėliavimo paslaugos

Parašyk mums!

Užpildykite formą ir mes su Jumis susisieksime!

Telefonas

+370 (687) 85 510

El. paštas

info@lekas.lt

Adresas

Dubysos g. 27A, Klaipėda, 91181 Klaipėdos m. sav.

UAB "Leka project"

Lekas.lt logo

Persikraustymas - tai pirmas žingsnis link ilgai laukto persikraustymo į nuosavą būstą. Lekas tai ženklas, kuris užtikrina aukštos kokybės persikraustymo paslaugas.

Kontaktai

Lekas © 2024. Visos teisės saugomos.